Start
Galainbjudan 2015
Årets Entreprenör
Årets Företagare
Årets Kompetensföretag
Årets Butik
Årets Marknadsförare
Årets Innovationspris
Halmstad Global Award
Årets Ekonomipris
Hederspris för samverkan
Årets Miljöpris
Årets Engagemang
Arkiv mingelbilder mm
Tidigare priser
Webbkarta
Specialdesignade priser

Arrangör av Galan:

Bakom de prestigefyllda priserna står Halmstads kommun, Företagarna Halmstad, Marknadsföreningen i Halland, Halmstads City och Halmstad Handel, Teknik- och Kompetenscentrum TEK, MEC-gruppen och Halmstads Näringslivs AB, Halmstads Handelsförening, Högskolan i Halmstad, Svenskt Näringsliv, Halmstads Energi och Miljö AB, HEM, och EMC Energi- och Miljöcentrum.

Röda Korset i Halmstad, Elenor Nilsson och Magdalena Engelsz, fick pris för Årets Engagemang 2015

Vinnarmotivering:
Flyktingströmmen kom plötsligt till Halmstad. På kort tid ökade den till över 700 personer. Människor som stod utan varma kläder, hygienartiklar eller leksaker till barnen.

Frivilligorganisationernas insatser i Halmstads kommun är ovärderliga. Vi vill tacka alla er som deltagit, och deltar, i arbetet för att underlätta
tillvaron för våra nyanlända.

Men vi vill ändå lyfta fram Röda Korset som redan från början tog på sig ”ledartröjan”. Med stort hjärta och engagemang har ni organiserat fadderverksamhet, läxhjälp, språkträning, insamlingar till flyktingar och inte minst programmet rekrytering och utbildning av språkvänner.

Ett särskilt tack till två mycket engagerade HEROES Elenor Nilsson, tidigare chef för Röda Korset i Halmstad, och nuvarande chefen Magdalena Engelsz.

Copyright Halmstads Näringslivs AB ©